آموزش دی اکتیو کردن اکانت

طبق آمار منتشر شده در ماه مارس ۲۰۱۰، تعداد کاربران سایت Facebook از مرز ۴۰۰ میلیون کاربر نیز گذشت. این رقم خیره کننده و تبدیل فیس ‏بوک به دومین سایت جهان بر اساس رتبه‏بندی جهانی الکسا، گواهی از آن می‏دهد که فیس‏بوک در حال تبدیل به چیزی فراتر از یک شبکه اجتماعی معمولی است.

آموزش دی اکتیو کردن اکانت و حذف کامل تمام اطلاعات از فیس بوک

با این حال ممکن است شما به عنوان یک کاربر از عضویت خود در این سایت پشیمان شده باشید. در صورتی که به هر دلیلی قصد دارید تا به فعالیت خود در فیس‏بوک پایان دهید می‏توانید حساب کاربری یا پروفایل خود را در فیس‏بوک غیرفعال کرده و یا حتی آن را حذف کنید. در این ترفندقصد داریم به معرفی نحوه انجام این کار بپردازیم.

آموزش دی اکتیو کردن فیس بوک

برای غیرفعال کردن حساب کاربری خود در فیس‏بوک:

ابتدا به حساب کاربری خود وارد شوید.
بر روی دکمه Account در بالا سمت راست صفحه کلیک کنید و Account Settings را انتخاب نمایید.
در صفحه بعدی، آخرین گزینه موجود Deactivate Account است. بر روی گزینه deactivate کلیک نمایید.
در صفحه بعد شما بایستی دلیل برای این کار خود انتخاب نمایید و یا در صورت تمایل توضیحی در قبال این کار بنویسید.
با انتخاب Deactivate My Account حساب کاربری شما غیرفعال خواهد شد.
دقت کنید حتی پس از غیرفعال کردن حساب کاربری، دوستان شما همچنان امکان دعوت شما و یا برچسب زدن نام شما در تصاویر را دارند. با انتخاب گزینه Email opt out در صفحه غیرفعال کردن حساب کاربری، ایمیل‏های مربوط به این وقایع برای شما ارسال نخواهد شد.
همچنین هر زمان نیز که بخواهید میتوانید با طی مجدد این مسیر، حساب کاربری خود را فعال یا Active کنید.

حذف کامل تمام اطلاعات از فیس بوک
اگر میخواهید اکانت خودتان را بصورت کامل و برای همیشه از فیس بوک حذف نمایید و آن را پاک کنید، براحتی میتوانید ۴ مرحله زیر را انجام بدهید.

۱- ابتدا به این لینک مراجعه میکنید و زمانی که لوگین میکنید، این صفحه را مشاهده مینمایید.

۲- دکمه “Submit” فشار میدهید و صفحه جدید باز میشود. (مانند عکس زیر). در صفحه جدید از شما پسوردتان و یک کد عکس باز میشود که شما پسورد و کدی که در عکس باز میشود را باید وارد نمایید.

۳- دیگر به اکانت فیس بوک خودتان لوگین و متصل نشوید. شما ایمیلی دریافت خواهید کرد که به شما میگوید پس از ۱۴ روز اکانت شما حذف میگردد. هر عکس العملی از شما در این ۱۴ روز ممکن است از حذف اکانت شما جلوگیری کند.

*به هیچ وجه سعی نکنید که به فیس بوک لوگین شوید. برای اطمینان کچ و کوکی های مرورگرتان را حذف نمایید.

* دکمه لایک “Like” و شیر “Share” رو در سایتهایی که از آنها بازدید میکنید کلیک نکنید.

۴- ۱۴ روز صبر نمایید. میبینید که تمام اطلاعات حساب شما برای همیشه غیر قابل دسترسی است.

لازم به ذکر است برخی از افراد میگویند حتی اگر تمام اطلاعاتتان را از روی فیس بوک حذف نمایید ولی باز هم برای این شرکت اطلاعاتتان قابل دسترس است. پس مراقب باشید چه اطلاعاتی در این شبکه اجتماعی بزرگ قرار میدهید.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


  • نوشته: Alin
  • تاریخ: ۱۰ آذر ۱۳۹۱
  • ۲۶ نظر